top of page

BEKLEDEN VAN TRAPPEN IN NATUURSTEEN EN COMPOSIET

Welke trap kiest u?

Wij maken uw trap als nieuw

Een nieuwe trap bekleden of een bestaande trap renoveren? Een trap bekleden vergt ervaring, vakkennis en geduld om een mooi resultaat te garanderen, vandaag, maar ook morgen. Tegelwerken Ballet Geert & Co is uw referentie voor het bekleden van trappen in natuursteen en composiet, van opmeting tot plaatsing, van een rechte trap tot wenteltrap. Hierbij zijn we een trapje hoger in kwaliteit, vakmanschap en afwerking. We zorgen ervoor dat uw trap van beneden tot boven een eyecatcher van formaat wordt in uw interieur.

Waarom uw trap bekleden?

Een trap laten bekleden heeft heel wat voordelen. Zo is een betonnen trap met bekleding in natuursteen bijvoorbeeld veel voordeliger dan een trap volledig afgewerkt in dit kwaliteitsmateriaal. Bovendien vermijdt u heel wat kap- en breekwerk en spaart u flink wat tijd uit als u kiest voor een traprenovatie met bekleding en niet voor een volledig nieuwe trap. Onze leverancier: Juchtmans in Halen.

Trap bekleden in composiet

Een trap in composiet is verbazend sterk, kleur-, vlek- en slijtvast. Composiet is bovendien waterdicht. Met een ruime waaier aan kleuren past uw nieuwe trap naadloos in uw interieur.

Werkwijze trapbekleding

U neemt contact op met Tegelwerken Ballet

Wij komen bij u ter plaatse om uw project te bekijken en te bespreken, de nodige opmetingen te doen en een gratis offerte op te maken

Indien u akkoord bent, gaan we aan de slag

Reken op heldere afspraken, op en top kwaliteit, een zorgvuldige opvolging en een perfectionistische afwerking

Trap bekleden in natuursteen

Een trap in natuursteen: de absolute nummer 1 als het om karakter en klasse gaat. Een natuurstenen trap is bovendien duurzaam, makkelijk schoon te maken en bestand tegen meer dan een stootje. Wij bekleden uw trap met natuursteen zoals Belgische blauwe steen en marmer met een unieke uitstraling. We verlijmen uw trap rechtstreeks of op mortel. 

Anchor 1

UW TRAP LATEN BEKLEDEN IN LIMBURG OF VLAAMS-BRABANT? CONTACTEER TEGELWERKEN BALLET GEERT & CO UIT HERK-DE-STAD!

bottom of page