top of page

WANDTEGELS IN LIMBURG & VLAAMS-BRABANT

Van keuken- tot badkamertegels

Plaatsing van wandtegels door een professional

Wandtegels kunnen uw badkamer, keuken of andere ruimte maken of kraken. De juiste tegelkeuze voor uw muren is dan ook cruciaal voor het eindresultaat. Tegelwerken Ballet Geert & Co kan u hierbij helpen. Wij zijn als geroutineerde tegelzetter al jaren vertrouwd met alle mogelijke wandtegels, voor alle mogelijke doeleinden. Reken dus op Tegelwerken Ballet Geert & Co voor uw wandtegels in Limburg en Vlaams-Brabant.

Voordelen van wandtegels

U hebt de stap gezet naar wandtegels? Slimme keuze. Wandtegels zijn niet alleen supermakkelijk te onderhouden, ze zijn ook uiterst duurzaam. De juiste muurtegel kan een kleinere ruimte ook groter doen lijken.

Keramische tegels zijn vlekbestendig en u kunt er alle kanten mee uit, zowel in kleur als stijl. Zo kan u met een klassieke of juist strakke tegel een specifieke sfeer tot leven brengen. Een muur afgewerkt met natuursteenstrips lijkt net echte natuursteen, maar dan wel voordeliger en zonder een intensief onderhoud.

Alle soorten wandtegels

Tegelwerken Ballet Geert & Co plaatst alle mogelijke wandtegels, rekening houdend met uw wensen, de toepassing en de mogelijkheden in de ruimte:

Wandtegels in nieuwbouw

Wandtegels in renovatie, vb. nieuwe tegels over bestaande tegels plaatsen

Wandtegels in badkamer of keuken

Andere projecten, bespreek ze met ons!

Anchor 1

VOOR WELKE TEGELS KIEST U? TEGELWERKEN BALLET GEERT & CO GEEFT U MET PLEZIER PERSOONLIJK ADVIES. LAAT DE VOLLEDIGE PLAATSING VAN WANDTEGELS IN LIMBURG EN VLAAMS-BRABANT AAN ONS OVER.

bottom of page